Week |
Subject |
Related Preparation |
1) |
Definition and development history of food microbiology |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
2) |
Microbial activity in foods |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
3) |
Important microorganisms found in foods |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
4) |
Sources of microbial contamination |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
5) |
Factors affecting microbial growth in foods and indicator microorganisms |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
6) |
Foodborne microbial diseases |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
7) |
Food preservation principles, prevention of contamination and removal of microorganisms |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
8) |
Inhibition of microbial growth in foods and methods used to kill microorganisms |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
9) |
Techniques used in food microbiology-1 |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
10) |
Techniques used in food microbiology-2 |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
11) |
Article discussion-1 |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
12) |
Article discussion-2 |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
13) |
Article discussion-3 |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |
14) |
Article discussion-4 |
-Erkmen, O. (ed) “Gıda Mikrobiyolojisi”, 5. Basım, Efil Yayınevi, Ankara, 2017.
-Erol, İ. "Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi", 2. Basım, Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, 2007.
-Halkman, A. "Gıda Mikrobiyolojisi", Başak Matbaacılık, Ankara, 2019. |