Week |
Subject |
Related Preparation |
1) |
Introduction to Food Technology |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
2) |
Food Chemistry |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
3) |
Food Biochemistry |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
4) |
Food Biotechnology |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
5) |
Food Microbiology |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
6) |
Food Physics |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
7) |
Industrial Food Technology Processes-1 |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
8) |
Industrial Food Technology Processes-2 |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
9) |
Food Packaging |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
10) |
Sensory Evaluation of Foods |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
11) |
Quality Assurance and Legislation |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
11) |
Quality Assurance and Legislation |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
12) |
Food Business: Principles and Practice |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
13) |
Food Marketing |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
14) |
Product development |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |