Hafta |
Konu |
Ön Hazırlık |
1) |
Gıda sektöründe hijyen |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
2) |
Gıda güvenliği |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
3) |
Gıda sektöründe tehlikeli maddeler |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
4) |
Ön koşul programları (GMP, GHP, GSP vb.) |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
5) |
HACCP sistemi |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
6) |
BRC ve IFS sistemi |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
7) |
ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
8) |
ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi standardının getirdiği değişiklikler |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
9) |
Gıda güvenliği yönetim sisteminin sektöre uygulanması |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
10) |
Kalite yönetim sistemine giriş |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
11) |
Kalite yönetim sistemleri |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
12) |
Kalite yönetim sistemlerinin gıda sektörüne uygulanması |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
13) |
ISO 9001:2008 standardının getirdiği değişiklikler |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |
14) |
Sunumlar |
-ARTIK NEVZAT ŞNSAE. Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi; 2018. Accessed February 23, 2022.
-ÇOPUROĞLU G, KASIMOĞLU DOĞRU A, AYAZ ND. Türk gıda mevzuatında risk analizi. 2015. doi:10.35864/evmd.513364-Türkmenoğlu E, Yaşar A. Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı ve Türkiye’deki Durum. 2008. Accessed February 23, 2022.
-KAYA M, KABAN G. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi.; 2009. Accessed February 23, 2022. |