Hafta |
Konu |
Ön Hazırlık |
1) |
Gıda Teknolojisine Giriş |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
2) |
Gıda Kimyası |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
3) |
Gıda Biyokimyası |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
4) |
Gıda biyoteknolojisi |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
5) |
Gıda Mikrobiyolojisi |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
6) |
Gıda Fiziği |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
7) |
Endüstriyel Gıda Teknolojisi Süreçleri-1 |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
8) |
Endüstriyel Gıda Teknolojisi Süreçleri-2 |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
9) |
Gıda Paketleme |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
10) |
Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
11) |
Kalite Güvencesi ve Mevzuat |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
11) |
Kalite Güvencesi ve Mevzuat |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
12) |
Gıda İşletmeciliği: İlkeler ve Uygulama |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
13) |
Gıda Pazarlama |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |
14) |
Ürün Geliştirme |
-Food Science and Technology, Geoffrey Campbell-Platt, Second Edition
-Türk Gıda Kodeksi (http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Mevzuat.aspx)
- Elif Öztetik. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Sahaf Yayınevi.
-Gıda Güvenliği Ve Gıda Mevzuatı. Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin. Detay Yayıncılık. 2021. ISBN: 9786059440882
-Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi : catering yönetim sistemleri / Editör : Murat Doğan, 2018 |